NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Mere? Met HotSpring kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Mere? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Mere.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Mere

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Erpe-Mere om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de spa. Het team plaatst de spa na aankoop bij u thuis in Mere. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Mere met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Mere u zorgen? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Prijs van uw jacuzzi spa in Mere

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Mere afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mere met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife spa’s in Mere beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Mere

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Mere? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Mere.

Design op maat voor uw jacuzzi in Mere

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Meerse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi in Mere bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mere is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Mere te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-mere

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mere

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mere

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mere
jacuzzi-kopen-mere

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mere
jacuzzi-kopen-mere
jacuzzi-kopen-mere
jacuzzi-kopen-mere

Ontvang onze nieuwsbrief