NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Merchtem

Woont u in Merchtem en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Merchtem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Merchtem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Merchtem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Merchtem

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Merchtemse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Merchtem buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Merchtem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Merchtem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Merchtem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Merchtem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Merchtem. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Merchtem

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Merchtem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Prijs van uw jacuzzi spa in Merchtem

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Merchtem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Merchtem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Merchtem? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Merchtem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Merchtem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Merchtem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Merchtem
Jacuzzi-kopen-Merchtem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Merchtem
Jacuzzi-kopen-Merchtem
Jacuzzi-kopen-Merchtem
Jacuzzi-kopen-Merchtem

Ontvang onze nieuwsbrief