NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Membruggen? Met HotSpring kom je tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Membruggen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Membruggen. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Membruggen

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Membruggen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Membruggen

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Membrugse spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Membruggen inbouwt in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Membruggen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Membruggen? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Membruggen.

Klantgerichte service voor uw spa in Membruggen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Riemst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Membruggen installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw spa in Membruggen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Membruggen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Membruggen met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Membruggen? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Membruggen is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Membruggen te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-membruggen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-membruggen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-membruggen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-membruggen
jacuzzi-kopen-membruggen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-membruggen
jacuzzi-kopen-membruggen
jacuzzi-kopen-membruggen
jacuzzi-kopen-membruggen

Ontvang onze nieuwsbrief