NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Melsen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Melsen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Melsen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Melsen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Melsen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Melsen

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Melsen? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Melsen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Melsen. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Melsen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Melsen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Melsen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Melsen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Melsen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Melsen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Melsen buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Melsen is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Melsen te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Melsen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Melsen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Melsen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Melsen
Jacuzzi-kopen-Melsen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Melsen
Jacuzzi-kopen-Melsen
Jacuzzi-kopen-Melsen
Jacuzzi-kopen-Melsen

Ontvang onze nieuwsbrief