NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Melsele: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Melsele? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Melsele en ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Melsele

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Melsele afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Melsele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi spa’s in Melsele beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Melsele

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Melsele om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Melsele

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Melsele? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Melsele. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Melsele

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Melsele buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

HotSpring jacuzzi spa in Melsele met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Melsele u zorgen? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Melsele is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Melsele te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Melsele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Melsele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Melsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Melsele
Jacuzzi-kopen-Melsele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Melsele
Jacuzzi-kopen-Melsele
Jacuzzi-kopen-Melsele
Jacuzzi-kopen-Melsele

Ontvang onze nieuwsbrief