NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Melsbroek: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Melsbroek en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Melsbroek. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Melsbroek

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Melsbroek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Melsbroek met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Melsbroek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Melsbroek

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Melsbroek? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Melsbroek.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Melsbroek

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Melsbroek. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Melsbroek

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Melsbroek u zorgen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Melsbroek

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Melsbroek kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Melsbroek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Melsbroek te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Melsbroek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Melsbroek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Melsbroek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Melsbroek
Jacuzzi-kopen-Melsbroek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Melsbroek
Jacuzzi-kopen-Melsbroek
Jacuzzi-kopen-Melsbroek
Jacuzzi-kopen-Melsbroek

Ontvang onze nieuwsbrief