NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Meldert: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi spa kopen in Meldert? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meldert en ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Meldert

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Meldert om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Meldert

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Meldert overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Meldert met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Meldert beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Meldert

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Meldert? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Meldert. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Meldert

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Meldert buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Meldert

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Meldert? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Meldert is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meldert? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meldert

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meldert

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meldert

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meldert
Jacuzzi-kopen-Meldert

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meldert
Jacuzzi-kopen-Meldert
Jacuzzi-kopen-Meldert
Jacuzzi-kopen-Meldert

Ontvang onze nieuwsbrief