NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Meise: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Meise? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meise.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Meise

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Meise om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Meise

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Meises jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Meise buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Meise

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Meise? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Meise.

Prijs van uw jacuzzi in Meise

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Meise overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

HotSpring jacuzzi spa in Meise met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Meise? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Meise

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Meise geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Meise is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meise? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meise

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meise

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meise

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meise
Jacuzzi-kopen-Meise

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meise
Jacuzzi-kopen-Meise
Jacuzzi-kopen-Meise
Jacuzzi-kopen-Meise

Ontvang onze nieuwsbrief