NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Meilegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Meilegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meilegem.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Meilegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Meilegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Meilegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Meilegem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Meilegem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Meilegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Meilegem

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Meilegem? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Meilegem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Meilegem kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Meilegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Meilegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Meilegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Meilegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Meilegem te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meilegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meilegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meilegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meilegem
Jacuzzi-kopen-Meilegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meilegem
Jacuzzi-kopen-Meilegem
Jacuzzi-kopen-Meilegem
Jacuzzi-kopen-Meilegem

Ontvang onze nieuwsbrief