NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Meetkerke: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Meetkerke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meetkerke.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Meetkerke

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Meetkerke beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi's in Meetkerke

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Meetkerke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Meetkerke

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Meetkerke? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Meetkerke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Meetkerke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Meetkerke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Meetkerke

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Meetkerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi in Meetkerke

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Meetkerke buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Meetkerke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meetkerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meetkerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meetkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meetkerke
Jacuzzi-kopen-Meetkerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meetkerke
Jacuzzi-kopen-Meetkerke
Jacuzzi-kopen-Meetkerke
Jacuzzi-kopen-Meetkerke

Ontvang onze nieuwsbrief