NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Meeswijk

Woont u in Meeswijk en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Meeswijk.

Prijzen van spa's in Meeswijk

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Meeswijk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Meeswijk

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Meeswijk vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantgerichte service voor uw spa in Meeswijk

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Maasmechelen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de spa. Het team plaatst de spa bij u thuis in Meeswijk na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

HotSpring spa in Meeswijk met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Meeswijk? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Meeswijk

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Meeswijkse spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de spa in Meeswijk laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Meeswijk

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Meeswijk? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Meeswijk.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Meeswijk is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meeswijk te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-meeswijk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-meeswijk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-meeswijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-meeswijk
jacuzzi-kopen-meeswijk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-meeswijk
jacuzzi-kopen-meeswijk
jacuzzi-kopen-meeswijk
jacuzzi-kopen-meeswijk

Ontvang onze nieuwsbrief