NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Meeswijk: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Meeswijk? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meeswijk. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Meeswijk

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Meeswijk? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Meeswijk en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Meeswijk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Meeswijk buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Meeswijk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Meeswijk

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Meeswijk om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Meeswijk

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Meeswijk blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Meeswijk

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Meeswijk? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Meeswijk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Meeswijk te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Meeswijk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meeswijk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meeswijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meeswijk
Jacuzzi-kopen-Meeswijk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meeswijk
Jacuzzi-kopen-Meeswijk
Jacuzzi-kopen-Meeswijk
Jacuzzi-kopen-Meeswijk

Ontvang onze nieuwsbrief