NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Meerdonk

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Meerdonk? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Meerdonk.

Prijs van uw jacuzzi in Meerdonk

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Meerdonk inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Meerdonk met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Meerdonk? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Meerdonk

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Meerdonk vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Meerdonk

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Meerdonk buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Meerdonk

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Meerdonk om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Meerdonk

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Meerdonk? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Meerdonk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Meerdonk is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Meerdonk te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meerdonk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meerdonk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meerdonk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meerdonk
Jacuzzi-kopen-Meerdonk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meerdonk
Jacuzzi-kopen-Meerdonk
Jacuzzi-kopen-Meerdonk
Jacuzzi-kopen-Meerdonk

Ontvang onze nieuwsbrief