NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Meer kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Meer? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Meer.

HotSpring jacuzzi spa in Meer met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Meer? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Meer

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi spa in Meer afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Meer

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Meer vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design op maat voor uw jacuzzi in Meer

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Meerse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Meer te laten inwerken in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Meer

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Meer? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Meer.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Meer

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Hoogstraten om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Meer geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Meer is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meer te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-meer

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-meer

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-meer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-meer
jacuzzi-kopen-meer

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-meer
jacuzzi-kopen-meer
jacuzzi-kopen-meer
jacuzzi-kopen-meer

Ontvang onze nieuwsbrief