NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Mechelen-aan-de-Maas? Met HotSpring kom je tot rust

Woont u in Mechelen-aan-de-Maas en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Mechelen-aan-de-Maas en ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Mechelen-aan-de-Maas

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Mechelen-aan-de-Maas? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Mechelen-aan-de-Maas

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Mechelen-aan-de-Maas inbouwt in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Mechelen-aan-de-Maas

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Mechelen-aan-de-Maas? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw spa in Mechelen-aan-de-Maas.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Mechelen-aan-de-Maas afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Mechelen-aan-de-Maas

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Mechelen-aan-de-Maas vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Verregaande service voor uw spa in Mechelen-aan-de-Maas

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Maasmechelen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team installeert de spa bij u thuis in Mechelen-aan-de-Maas na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Mechelen-aan-de-Maas is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas
jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas
jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas
jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas
jacuzzi-kopen-mechelen-aan-de-maas

Ontvang onze nieuwsbrief