NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Mechelen-Aan-De-Maas

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Mechelen-Aan-De-Maas? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Mechelen-Aan-De-Maas. Kom langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mechelen-Aan-De-Maas met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Mechelen-Aan-De-Maas vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Mechelen-Aan-De-Maas

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Mechelen-Aan-De-Maas. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Mechelen-Aan-De-Maas

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Mechelen-Aan-De-Maas? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Mechelen-Aan-De-Maas.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Mechelen-Aan-De-Maas

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Mechelen-Aan-De-Maas kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi's in Mechelen-Aan-De-Maas

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Mechelen-Aan-De-Maas afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Mechelen-Aan-De-Maas

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Mechelen-Aan-De-Maas? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mechelen-Aan-De-Maas is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Aan-De-Maas

Ontvang onze nieuwsbrief