NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Mechelen

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Mechelen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Mechelen en ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Mechelse spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Mechelen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Mechelen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Mechelen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Mechelen.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Mechelen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Mechelen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Mechelen door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Mechelen

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Mechelen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Mechelen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Mechelen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Mechelen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw Mechelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Mechelen te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Mechelen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Mechelse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-mechelen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mechelen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mechelen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mechelen
jacuzzi-kopen-mechelen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mechelen
jacuzzi-kopen-mechelen
jacuzzi-kopen-mechelen
jacuzzi-kopen-mechelen

Ontvang onze nieuwsbrief