NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Massenhoven

Wil u een jacuzzi spa kopen in Massenhoven? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Massenhoven.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Massenhoven

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Massenhoven buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Massenhoven

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Massenhoven inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Massenhoven

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Massenhoven? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Massenhoven.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Massenhoven

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Massenhoven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Massenhoven met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Massenhoven? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Massenhoven met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Massenhoven zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Massenhoven is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Massenhoven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Massenhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Massenhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Massenhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Massenhoven
Jacuzzi-kopen-Massenhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Massenhoven
Jacuzzi-kopen-Massenhoven
Jacuzzi-kopen-Massenhoven
Jacuzzi-kopen-Massenhoven

Ontvang onze nieuwsbrief