NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Martenslinde: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Martenslinde en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Martenslinde en ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi spa in Martenslinde

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Martenslinde inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Martenslinde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Martenslinde beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Martenslinde

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Martenslinde. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Martenslinde

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Martenslinde buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Martenslinde met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Martenslinde een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Martenslinde

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Martenslinde? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Martenslinde.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Martenslinde is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Martenslinde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Martenslinde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Martenslinde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Martenslinde
Jacuzzi-kopen-Martenslinde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Martenslinde
Jacuzzi-kopen-Martenslinde
Jacuzzi-kopen-Martenslinde
Jacuzzi-kopen-Martenslinde

Ontvang onze nieuwsbrief