NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Martenslinde

Graag een jacuzzi spa kopen in Martenslinde? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Martenslinde en ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Martenslinde

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Bilzen. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team installeert de spa bij u thuis in Martenslinde na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Martenslinde met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Martenslinde schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi in Martenslinde

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Martenslindse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de spa in Martenslinde bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Martenslinde

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Martenslinde? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Martenslinde. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw spa in Martenslinde

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Martenslinde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Martenslinde

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Martenslinde? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Martenslinde is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Martenslinde te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-martenslinde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-martenslinde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-martenslinde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-martenslinde
jacuzzi-kopen-martenslinde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-martenslinde
jacuzzi-kopen-martenslinde
jacuzzi-kopen-martenslinde
jacuzzi-kopen-martenslinde

Ontvang onze nieuwsbrief