NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Mariekerke en geniet van een hemelse staycation

Wil u een jacuzzi kopen in Mariekerke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Mariekerke.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mariekerke

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Mariekerke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Mariekerke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Bornem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Mariekerke door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw spa in Mariekerke

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Mariekerkse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Mariekerke te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Mariekerke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Mariekerke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Mariekerke. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Mariekerke

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Mariekerke? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Prijzen van spa's in Mariekerke

Een spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Mariekerke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Mariekerke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Mariekerke te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-mariekerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mariekerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mariekerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mariekerke
jacuzzi-kopen-mariekerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mariekerke
jacuzzi-kopen-mariekerke
jacuzzi-kopen-mariekerke
jacuzzi-kopen-mariekerke

Ontvang onze nieuwsbrief