NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Mariekerke

Een jacuzzi kopen in Mariekerke? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Mariekerke. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Mariekerke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Mariekerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mariekerke

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Mariekerke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Mariekerke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Mariekerke? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Mariekerke.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Mariekerke aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Mariekerke met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Mariekerke? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Mariekerke

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Mariekerke kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mariekerke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mariekerke? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Mariekerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Mariekerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Mariekerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Mariekerke
Jacuzzi-kopen-Mariekerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Mariekerke
Jacuzzi-kopen-Mariekerke
Jacuzzi-kopen-Mariekerke
Jacuzzi-kopen-Mariekerke

Ontvang onze nieuwsbrief