NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Mariakerke

Een jacuzzi spa kopen in Mariakerke? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Mariakerke.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Mariakerke

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Mariakerke? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Mariakerke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Mariakerke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Gent om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Mariakerke door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Mariakerke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Mariakerkse spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Mariakerke te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Mariakerke met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Mariakerke beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Mariakerke

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Mariakerke? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijzen van jacuzzi spa's in Mariakerke

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Mariakerke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mariakerke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Mariakerkse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-mariakerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mariakerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mariakerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mariakerke
jacuzzi-kopen-mariakerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mariakerke
jacuzzi-kopen-mariakerke
jacuzzi-kopen-mariakerke
jacuzzi-kopen-mariakerke

Ontvang onze nieuwsbrief