NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Maldegem? HotSpring biedt je luxe en rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Maldegem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Maldegem.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Maldegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Maldegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Maldegem installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Maldegem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Maldegemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi in Maldegem bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Maldegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Maldegem? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Maldegem.

Kwaliteitsvolle spa’s in Maldegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Maldegem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw spa in Maldegem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Maldegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

HotSpring spa in Maldegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Maldegem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Maldegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Maldegem te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-maldegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-maldegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-maldegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem
jacuzzi-kopen-maldegem

Ontvang onze nieuwsbrief