NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Maldegem

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Maldegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Maldegem. Kom langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Maldegem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Maldegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Maldegem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi in Maldegem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Maldegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Maldegem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Maldegem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Maldegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Maldegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Maldegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Maldegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Maldegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Maldegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Maldegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Maldegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Maldegemse jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Maldegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Maldegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Maldegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Maldegem
Jacuzzi-kopen-Maldegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Maldegem
Jacuzzi-kopen-Maldegem
Jacuzzi-kopen-Maldegem
Jacuzzi-kopen-Maldegem

Ontvang onze nieuwsbrief