NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Machelen

Graag een jacuzzi kopen in Machelen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Machelen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Machelen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Machelen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Machelen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Machelen

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Machelse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Machelen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Machelen met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Machelen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Kostprijs van uw Machelse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Machelen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Machelen

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Machelen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Machelen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Machelen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Machelen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Machelen te voelen? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Machelen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Machelen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Machelen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Machelen
Jacuzzi-kopen-Machelen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Machelen
Jacuzzi-kopen-Machelen
Jacuzzi-kopen-Machelen
Jacuzzi-kopen-Machelen

Ontvang onze nieuwsbrief