NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Lubbeek: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Lubbeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lubbeek en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Lubbeek

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lubbeek? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Lubbeek. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Lubbeek

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Lubbeek inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lubbeek

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lubbeek vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Lubbeek

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Lubbeek? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Lubbeek

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Lubbeekse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Lubbeek buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Lubbeek

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Lubbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Lubbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lubbeek te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lubbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lubbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lubbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lubbeek
Jacuzzi-kopen-Lubbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lubbeek
Jacuzzi-kopen-Lubbeek
Jacuzzi-kopen-Lubbeek
Jacuzzi-kopen-Lubbeek

Ontvang onze nieuwsbrief