NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Londerzeel

Graag een jacuzzi kopen in Londerzeel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Londerzeel.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Londerzeel

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Londerzeel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Londerzeelse jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Londerzeel inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Londerzeel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Londerzeel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Londerzeel.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Londerzeel

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Londerzeel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Londerzeel

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Londerzeel een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Londerzeel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Londerzeelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Londerzeel buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Londerzeel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Londerzeel te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Londerzeel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Londerzeel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Londerzeel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Londerzeel
Jacuzzi-kopen-Londerzeel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Londerzeel
Jacuzzi-kopen-Londerzeel
Jacuzzi-kopen-Londerzeel
Jacuzzi-kopen-Londerzeel

Ontvang onze nieuwsbrief