NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Lommel: kwaliteitsvol genieten

Een jacuzzi spa kopen in Lommel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lommel.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Lommel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Lommel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lommel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lommel zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lommel

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Lommelse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Lommel buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lommel

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lommel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Lommel. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Lommelse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Lommel aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Lommel met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Lommel een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lommel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Lommel? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lommel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lommel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lommel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lommel
Jacuzzi-kopen-Lommel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lommel
Jacuzzi-kopen-Lommel
Jacuzzi-kopen-Lommel
Jacuzzi-kopen-Lommel

Ontvang onze nieuwsbrief