NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Loker: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Loker? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Loker.

Prijs van uw jacuzzi in Loker

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Loker inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Loker

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Loker blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Loker

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Loker? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi in Loker

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Loker buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Loker

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Loker om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Loker

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Loker? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Loker.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Loker is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Loker te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Loker

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Loker

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Loker

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Loker
Jacuzzi-kopen-Loker

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Loker
Jacuzzi-kopen-Loker
Jacuzzi-kopen-Loker
Jacuzzi-kopen-Loker

Ontvang onze nieuwsbrief