NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Loenhout: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Loenhout? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Loenhout.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Loenhout aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Loenhout

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Loenhout een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Loenhout

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Loenhout? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Loenhout.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Loenhout met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Loenhout blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Loenhout

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Loenhout. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Loenhout

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Loenhout buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Loenhout is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Loenhout te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Loenhout

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Loenhout

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Loenhout

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Loenhout
Jacuzzi-kopen-Loenhout

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Loenhout
Jacuzzi-kopen-Loenhout
Jacuzzi-kopen-Loenhout
Jacuzzi-kopen-Loenhout

Ontvang onze nieuwsbrief