NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Lo-Reninge

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Lo-Reninge? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lo-Reninge.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Lo-Reninge

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Lo-Reninge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lo-Reninge met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lo-Reninge blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw Lo-Reningse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Lo-Reninge inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Lo-Reninge

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lo-Reninge? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lo-Reninge. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lo-Reninge

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Lo-Reningse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Lo-Reninge buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Lo-Reninge

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Lo-Reninge? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Lo-Reninge is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lo-Reninge te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge
Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge
Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge
Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge
Jacuzzi-kopen-Lo-Reninge

Ontvang onze nieuwsbrief