NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Lippelo

Wil u een jacuzzi spa kopen in Lippelo? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lippelo.

Kostprijs van uw Lippelose jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Lippelo afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw spa in Lippelo

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Puurs-Sint-Amands om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Lippelo door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Smaakvol design voor uw spa in Lippelo

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Lippelose jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan de spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Lippelo te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

Kwaliteitsvolle spa’s in Lippelo met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Highlife spa’s in Lippelo beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lippelo

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Lippelo? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Lippelo en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lippelo

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Lippelo? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Lippelo is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Lippelose jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-lippelo

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lippelo

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lippelo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lippelo
jacuzzi-kopen-lippelo

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lippelo
jacuzzi-kopen-lippelo
jacuzzi-kopen-lippelo
jacuzzi-kopen-lippelo

Ontvang onze nieuwsbrief