NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Lillo

Een jacuzzi spa kopen in Lillo? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Lillo en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw spa in Lillo

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Antwerpen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Lillo. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Lillo

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Lillo? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Lillo

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Lillose spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi in Lillo bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Lillo

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lillo? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Lillo en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lillo met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Lillo beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van spa's in Lillo

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Lillo overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Lillo is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lillo te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-lillo

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lillo

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lillo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lillo
jacuzzi-kopen-lillo

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lillo
jacuzzi-kopen-lillo
jacuzzi-kopen-lillo
jacuzzi-kopen-lillo

Ontvang onze nieuwsbrief