NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Lille

Een jacuzzi kopen in Lille? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lille.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Lille

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Lille? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Lille. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lille

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Lille beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi in Lille

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Lilse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Lille buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lille

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Lille? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Lille

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Lille om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi in Lille

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Lille afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Lille is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lille te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lille

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lille

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lille

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lille
Jacuzzi-kopen-Lille

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lille
Jacuzzi-kopen-Lille
Jacuzzi-kopen-Lille
Jacuzzi-kopen-Lille

Ontvang onze nieuwsbrief