NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Liezele? Met HotSpring kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Liezele? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Liezele.

Design op maat voor uw jacuzzi in Liezele

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Liezelse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Het is bovendien mogelijk om de spa in Liezele te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Liezele

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Liezele? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Liezele

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Liezele? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Liezele en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Liezele

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Liezele afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw spa in Liezele

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Puurs-Sint-Amands om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Liezele door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Liezele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Liezele zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Liezele is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Liezele te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-liezele

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-liezele

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-liezele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-liezele
jacuzzi-kopen-liezele

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-liezele
jacuzzi-kopen-liezele
jacuzzi-kopen-liezele
jacuzzi-kopen-liezele

Ontvang onze nieuwsbrief