NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Lievegem: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi kopen in Lievegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lievegem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Lievegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Lievegem. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lievegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Lievegem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lievegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Lievegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lievegem.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Lievegem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Lievegemse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Lievegem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Lievegem

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Lievegem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Lievegem

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Lievegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Lievegem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lievegem te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lievegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lievegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lievegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lievegem
Jacuzzi-kopen-Lievegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lievegem
Jacuzzi-kopen-Lievegem
Jacuzzi-kopen-Lievegem
Jacuzzi-kopen-Lievegem

Ontvang onze nieuwsbrief