NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Lierde en geniet van de rust

Wil u een jacuzzi kopen in Lierde? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lierde.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Lierde

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Lierde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Lierde geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lierde

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Lierdse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Lierde bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lierde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lierde zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Lierde met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de spa in Lierde? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Lierde

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lierde? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Lierde.

Kostprijs van uw Lierdse jacuzzi spa

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Lierde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Lierde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lierde te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-lierde

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lierde

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lierde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lierde
jacuzzi-kopen-lierde

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lierde
jacuzzi-kopen-lierde
jacuzzi-kopen-lierde
jacuzzi-kopen-lierde

Ontvang onze nieuwsbrief