NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Lier? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Lier? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lier. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Lier

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Lier om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de spa na aankoop bij u thuis in Lier. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi spa's in Lier

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Lier inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lier

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lier schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design op maat voor uw spa in Lier

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Lierse spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Lier te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lier

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Lier? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Lier

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lier? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lier.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lier is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Lier te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-lier

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lier

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lier

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lier
jacuzzi-kopen-lier

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lier
jacuzzi-kopen-lier
jacuzzi-kopen-lier
jacuzzi-kopen-lier

Ontvang onze nieuwsbrief