NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Lieferinge

Woont u in Lieferinge en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lieferinge.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Lieferinge

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Lieferinge? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Lieferinge

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Lieferinge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Lieferinge afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Lieferinge

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Lieferinge buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lieferinge

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lieferinge? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Lieferinge.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lieferinge met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lieferinge vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lieferinge is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Lieferinge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lieferinge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lieferinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lieferinge
Jacuzzi-kopen-Lieferinge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lieferinge
Jacuzzi-kopen-Lieferinge
Jacuzzi-kopen-Lieferinge
Jacuzzi-kopen-Lieferinge

Ontvang onze nieuwsbrief