NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Liedekerke? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Liedekerke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Liedekerke. Kom langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Liedekerke met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Liedekerke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw spa in Liedekerke

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Liedekerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Liedekerke installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Liedekerke

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Liedekerke? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Design op maat voor uw jacuzzi in Liedekerke

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Liedekerkse spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Bovendien kan u de spa in Liedekerke laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Liedekerke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Liedekerke? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Liedekerke.

Prijzen van spa's in Liedekerke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Liedekerke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Liedekerke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Liedekerke? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-liedekerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-liedekerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-liedekerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-liedekerke
jacuzzi-kopen-liedekerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-liedekerke
jacuzzi-kopen-liedekerke
jacuzzi-kopen-liedekerke
jacuzzi-kopen-liedekerke

Ontvang onze nieuwsbrief