NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Lichtervelde: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Lichtervelde? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een geschikte keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lichtervelde. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Lichterveldse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Lichtervelde afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Lichtervelde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Lichtervelde? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Lichtervelde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lichtervelde

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Lichtervelde? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Lichtervelde

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Lichtervelde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lichtervelde met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lichtervelde vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Lichtervelde

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Lichterveldse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Lichtervelde kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lichtervelde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Lichtervelde? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lichtervelde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lichtervelde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lichtervelde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lichtervelde
Jacuzzi-kopen-Lichtervelde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lichtervelde
Jacuzzi-kopen-Lichtervelde
Jacuzzi-kopen-Lichtervelde
Jacuzzi-kopen-Lichtervelde

Ontvang onze nieuwsbrief