NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Lichtaart? Met HotSpring kom je tot rust

Een jacuzzi spa kopen in Lichtaart? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lichtaart.

Prijs van uw jacuzzi spa in Lichtaart

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Lichtaart inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lichtaart

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lichtaart vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Lichtaart

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Kasterlee om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Lichtaart door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lichtaart

Over een spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Lichtaartse spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Lichtaart te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Lichtaart

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Lichtaart u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Lichtaart

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Lichtaart? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Lichtaart.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Lichtaart is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lichtaart? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-lichtaart

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lichtaart

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lichtaart

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lichtaart
jacuzzi-kopen-lichtaart

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lichtaart
jacuzzi-kopen-lichtaart
jacuzzi-kopen-lichtaart
jacuzzi-kopen-lichtaart

Ontvang onze nieuwsbrief