NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Leupegem en geniet van de rust

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Leupegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Leupegem en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Leupegem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Leupegemse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Leupegem bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Leupegem met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Leupegem? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leupegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Leupegem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Leupegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Oudenaarde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Leupegem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van spa's in Leupegem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Leupegem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Leupegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Leupegem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Leupegem.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Leupegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Leupegemse spa? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-leupegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-leupegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-leupegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-leupegem
jacuzzi-kopen-leupegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-leupegem
jacuzzi-kopen-leupegem
jacuzzi-kopen-leupegem
jacuzzi-kopen-leupegem

Ontvang onze nieuwsbrief