NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Lembeke

Van plan om een jacuzzi te kopen in Lembeke? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lembeke.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lembeke

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Lembeke? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Lembeke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Lembeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Lembeke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Lembeke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Lembeke

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Lembeke? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Lembeke. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lembeke met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lembeke vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Lembeke

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Lembeke buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lembeke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lembeke te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lembeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lembeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lembeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lembeke
Jacuzzi-kopen-Lembeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lembeke
Jacuzzi-kopen-Lembeke
Jacuzzi-kopen-Lembeke
Jacuzzi-kopen-Lembeke

Ontvang onze nieuwsbrief