NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Lembeke? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Graag een jacuzzi kopen in Lembeke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lembeke.

Klantgerichte service voor uw spa in Lembeke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Kaprijke. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Lembeke. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Lembeke

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Lembeke u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

Prijzen van spa's in Lembeke

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Lembeke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Lembeke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Lembeke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Lembeke. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lembeke

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Lembeke heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Lembeke

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Lembeekse spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Lembeke bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Lembeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lembeke te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-lembeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lembeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lembeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lembeke
jacuzzi-kopen-lembeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lembeke
jacuzzi-kopen-lembeke
jacuzzi-kopen-lembeke
jacuzzi-kopen-lembeke

Ontvang onze nieuwsbrief