NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Lembeek: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi te kopen in Lembeek? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lembeek. Ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Lembeek

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Lembeek buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Lembeek

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Lembeek? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lembeek met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Lembeek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Lembeek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Lembeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Lembeek

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Lembeek overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Lembeek

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Lembeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lembeek.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Lembeek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lembeek te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Lembeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lembeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lembeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lembeek
Jacuzzi-kopen-Lembeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lembeek
Jacuzzi-kopen-Lembeek
Jacuzzi-kopen-Lembeek
Jacuzzi-kopen-Lembeek

Ontvang onze nieuwsbrief