NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Leke

Graag een spa kopen in Leke? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Leke.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leke met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Leke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Leke

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Leekse spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Leke inbouwt in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verregaande service voor uw spa in Leke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Diksmuide om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Leke door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Prijzen van jacuzzi spa's in Leke

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Leke aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Leke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Leke? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Leke.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Leke

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Leke? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Leke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Leke te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-leke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-leke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-leke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-leke
jacuzzi-kopen-leke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-leke
jacuzzi-kopen-leke
jacuzzi-kopen-leke
jacuzzi-kopen-leke

Ontvang onze nieuwsbrief