NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Leke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Leke? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Leke.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Leke

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Leke? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leke

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Leke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Leke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Leke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Prijs van uw jacuzzi in Leke

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Leke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Leke

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Leke buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Leke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Leke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Leke.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Leke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Leke te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Leke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Leke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Leke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Leke
Jacuzzi-kopen-Leke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Leke
Jacuzzi-kopen-Leke
Jacuzzi-kopen-Leke
Jacuzzi-kopen-Leke

Ontvang onze nieuwsbrief