NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Leisele: kies voor kwaliteit met HotSpring

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Leisele? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een gepaste keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Leisele.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Leisele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Leisele vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Leisele

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Leisele kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Leisele

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Leisele? HotSpring maakt het u makkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Leisele.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Leisele

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Leisele? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Leisele

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Leisele. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Leisele aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Leisele is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Leisele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Leisele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Leisele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Leisele
Jacuzzi-kopen-Leisele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Leisele
Jacuzzi-kopen-Leisele
Jacuzzi-kopen-Leisele
Jacuzzi-kopen-Leisele

Ontvang onze nieuwsbrief