NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Leffinge kom je tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Leffinge? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Leffinge.

Design op maat voor uw jacuzzi in Leffinge

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Leffingse spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Leffinge inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw spa in Leffinge

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Leffinge overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

HotSpring spa in Leffinge met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de spa in Leffinge? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Leffinge

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Leffinge? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Leffinge en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leffinge

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Leffinge schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Leffinge

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Middelkerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Leffinge na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Leffinge is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Leffinge te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-leffinge

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-leffinge

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-leffinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-leffinge
jacuzzi-kopen-leffinge

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-leffinge
jacuzzi-kopen-leffinge
jacuzzi-kopen-leffinge
jacuzzi-kopen-leffinge

Ontvang onze nieuwsbrief