NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Leeuwergem en geniet van de rust

Woont u in Leeuwergem en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Leeuwergem. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leeuwergem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Leeuwergem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Leeuwergem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Zottegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Leeuwergem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Leeuwergem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Leeuwergem? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

Kostprijs van uw Leeuwergemse jacuzzi spa

Een spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Leeuwergem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de spa in Leeuwergem

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Leeuwergemse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Leeuwergem laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Leeuwergem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Leeuwergem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Leeuwergem.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Leeuwergem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Leeuwergem te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-leeuwergem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-leeuwergem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-leeuwergem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-leeuwergem
jacuzzi-kopen-leeuwergem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-leeuwergem
jacuzzi-kopen-leeuwergem
jacuzzi-kopen-leeuwergem
jacuzzi-kopen-leeuwergem

Ontvang onze nieuwsbrief