NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Lede: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Lede en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lede.

Prijzen van jacuzzi spa's in Lede

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Lede overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lede

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Lede beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Lede

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Lede? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Lede

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Lede? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lede en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Lede

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Lede om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Lede

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Leedse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Lede buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lede is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lede te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Lede

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lede

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lede

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lede
Jacuzzi-kopen-Lede

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lede
Jacuzzi-kopen-Lede
Jacuzzi-kopen-Lede
Jacuzzi-kopen-Lede

Ontvang onze nieuwsbrief