NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Lauwe: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Lauwe? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lauwe en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Lauwe met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lauwe schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Lauwe

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Lauwe buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Lauwe

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Lauwe inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Lauwe

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Lauwe om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Lauwe

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lauwe? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Lauwe en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Lauwe

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Lauwe? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lauwe is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Lauwe? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lauwe

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lauwe

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lauwe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lauwe
Jacuzzi-kopen-Lauwe

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lauwe
Jacuzzi-kopen-Lauwe
Jacuzzi-kopen-Lauwe
Jacuzzi-kopen-Lauwe

Ontvang onze nieuwsbrief