NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Langemark-Poelkapelle? HotSpring biedt je luxe en rust

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Langemark-Poelkapelle? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Langemark-Poelkapelle.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Langemark-Poelkapelle

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Langemark-Poelkapelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de spa in Langemark-Poelkapelle bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Langemark-Poelkapelle met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Langemark-Poelkapelle zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw Langemark-Poelkapelse spa

Een spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Langemark-Poelkapelle afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Langemark-Poelkapelle

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Langemark-Poelkapelle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw spa in Langemark-Poelkapelle. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Langemark-Poelkapelle

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Langemark-Poelkapelle? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Langemark-Poelkapelle

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Langemark-Poelkapelle om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Langemark-Poelkapelle geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Langemark-Poelkapelle is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Langemark-Poelkapelse jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle
jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle
jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle
jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle
jacuzzi-kopen-langemark-poelkapelle

Ontvang onze nieuwsbrief