NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Langemark

Droomt u ervan om een spa te kopen in Langemark? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Langemark.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Langemark

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Langemarkse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U kan de spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Langemark te laten inwerken in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Langemark

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Langemark geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Langemark

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Langemark-Poelkapelle om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Langemark door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Langemark

Is de energiefactuur door de spa in Langemark een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Langemarkse jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Langemark afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Langemark

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Langemark? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Langemark en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Langemark is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Langemarkse jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-langemark

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-langemark

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-langemark

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-langemark
jacuzzi-kopen-langemark

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-langemark
jacuzzi-kopen-langemark
jacuzzi-kopen-langemark
jacuzzi-kopen-langemark

Ontvang onze nieuwsbrief