NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Landegem

Wil u een jacuzzi spa kopen in Landegem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Landegem en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Landegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Deinze om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Landegem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Landegem

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Landegem? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Landegem

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Landegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Landegem inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Landegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Landegem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Landegem. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Landegem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Highlife spa’s in Landegem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw Landegemse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Landegem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Landegem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Landegem te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-landegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-landegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-landegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-landegem
jacuzzi-kopen-landegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-landegem
jacuzzi-kopen-landegem
jacuzzi-kopen-landegem
jacuzzi-kopen-landegem

Ontvang onze nieuwsbrief